Obmud: “Volem mostrar allò que se’ns va quedar dins, que no va ser poc!”

Andrea López Pastor | Barcelona
La gala de la setmana passada d’Oh Happy Day va ser de les més intenses des dels inicis del programa. La major sorpresa de la nit va ser de la mà dels Obmud, que van esdevenir el grup repescat de la quarta edició de l’Oh Happy Day. Alhora, Le Due Donne van aconseguir la immunitat després de cantar You Make Me Fell Like, de l’Aretha Franklin, i Les Henna van acomiadar-se del programa amb Firework, de Katy Parry, després d’estar nominades per segona setmana consecutiva des del seu retorn.  

Els Obmud van ser escollits com el grup repescat de l’edició. Ells mateixos ens expliquen com en Daniel Anglès els va sorprendre en una quedada, que ells pensaven que era per gravar un vídeo de tots els expulsats. “Pel que sabem, ens trobaven molt a faltar”, ens han confessat els Obmud. “Ha estat un gir de 360º a les nostres vides”. 

Van tornar al plató de TV3 trepitjant fort amb el tema nacional Vespre, dels Pets. Amb en Carles al piano, van fer-se amb els 3 verds per part del jurat i els elogis del públic, que no va dubtar a aixecar-se per valorar l’esforç dels repescats. Fins i tot l’Anna Simon va agrair que haguessin versionat una de les seves cançons “intocables”. “Ha estat un regal que volem aprofitar molt”, declaren els Obmud a De Tot Cor: “esperem que ens permeti mostrar tot allò que se’ns va quedar dins, que no va ser poc!”.

No tots els grups han tingut la mateixa sort que els Obmud, i a la següent gala ja ens trobarem amb la meitat dels concursants que van iniciar aquesta aventura de l’Oh Happy Day: les Sound Six, Friendship Sound, Kundala, Le Due Donne, els Not Named i els Obmud. En dos programes ens endinsarem ja de ple en les semifinals de l’edició, de manera que les immunitats quedaran com anècdotes del passat.

Per cert, recordeu que dissabte teniu cita a les 21.55 a la nostra pàgina de Twitter per la cobertura en directe de la gala de cada setmana. No us la perdeu!


Deixa un comentari